Geen openbare laadpaal in
de buurt? Of is deze vaak bezet?

Steeds meer mensen kiezen voor elektrisch rijden. Om iedereen de mogelijkheid te bieden om te kunnen opladen, plaatst CityCharging openbare laadpalen op plekken waar een laadbehoefte is, of op korte termijn zal ontstaan.  Waar mogelijk plaatsen we onze laadpunten op strategische, goed bereikbare plekken waardoor de palen makkelijk te vinden zijn.

Ga jij binnenkort elektrisch rijden of rij je nu al elektrisch? En heb je geen mogelijkheid om op eigen terrein te laden? CityCharging kan dan, in overleg met jouw gemeente, zorgen voor een openbare laadpaal bij jou in de buurt. Een aanvraag indienen kan eenvoudig en gratis. Klik daarvoor hieronder.

 

Wat kenmerkt ons?

Kom je in aanmerking
voor een laadpaal?

Beschik je over een elektrische auto en heb je geen oplaadgelegenheid op eigen terrein? Dan kan jouw aanvraag in behandeling genomen worden. Jouw gemeente verleent alleen toestemming voor een laadpaal aan de openbare weg als je niet op eigen terrein kunt opladen en als er in jouw buurt niet genoeg mogelijkheden zijn voor opladen bij bestaande publieke laadpalen.

De gemeente bepaalt de definitieve locatie van een laadpaal. Een aanvraag voor een laadpaal wordt getoetst aan de vastgestelde beleidsregels. Daarbij kijkt de gemeente onder meer naar zichtbaarheid, vindbaarheid, doorgang voor ander verkeer en belemmeringen ten aanzien van straatmeubilair en (openbaar) groen.

Onze partners