Wij zijn
CityCharging

CityCharging is een ChargePoint Operator (CPO) en is gespecialiseerd in het plaatsen en beheren van openbare laadpalen. Wij werken hiervoor samen met steeds meer Nederlandse gemeenten.

De oprichters van CityCharging hebben opgeteld ruim 15 jaar ervaring, specifiek op het gebied van realisatie en beheer van publieke laadinfrastructuur.

Wij maken laden
eenvoudig

Wij bouwen aan een netwerk van laadpalen door Nederland. Hiermee bieden we huidige en toekomstige e-rijders de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan stillere en schonere mobiliteit.

Wij zijn een klantgericht bedrijf dat veel waarde hecht aan eenvoud en goede service. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we het realisatieproces geoptimaliseerd, waardoor e-rijders kunnen rekenen op de kortst mogelijke installatie termijn van een openbare laadpaal in de buurt.

In de gemeenten waarmee wij samenwerken kunnen e-rijders gratis een openbare laadpaal aanvragen. CityCharging betaalt de kosten voor de laadpaal, installatie en onderhoud. Jij betaalt alleen voor het laden.

Wil je weten met welke gemeenten we nu al samenwerken, klik dan hier.

CityCharging laadpaal
CityCharging laadpaal