CityCharging gaat de Gemeente Dordrecht voorzien van 53 extra laadpalen

Wij zijn volop aan de slag om de gemeenten in Nederland te helpen met het faciliteren en versnellen van ๐๐ฎ๐ฎ๐ซ๐ณ๐š๐ฆ๐ž ๐ฆ๐จ๐›๐ข๐ฅ๐ข๐ญ๐ž๐ข๐ญ. En we gaan nu ook een mooie stap zetten in de Gemeente Dordrecht ๐Ÿ“๐Ÿ‘ ๐ž๐ฑ๐ญ๐ซ๐š ๐ฅ๐š๐š๐๐ฉ๐š๐ฅ๐ž๐ง op strategische locaties door de hele stad!

CityCharging maakt niet alleen gebruik van de duurzame laadpalen van Alfen, maar biedt alle E-rijders ook ๐ฅ๐š๐ ๐ž ๐ฅ๐š๐š๐๐ญ๐š๐ซ๐ข๐ž๐ฏ๐ž๐ง en ๐Ÿ๐ŸŽ๐ŸŽ% ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ง๐ž ๐ž๐ง๐ž๐ซ๐ ๐ข๐ž.

Dat neemt niet weg dat je ook nog altijd een aanvraag kan doen voor een laadpaal op straat in de buurt van je huis- of werkadres. Dit kan via Laadpaal aanvragen op onze website, hier kun je direct een aanvraag doen voor een ๐ ๐ซ๐š๐ญ๐ข๐ฌ ๐ฅ๐š๐š๐๐ฉ๐š๐š๐ฅ ๐›๐ข๐ฃ ๐ฃ๐จ๐ฎ ๐ข๐ง ๐๐ž ๐›๐ฎ๐ฎ๐ซ๐ญ.


Naast Dordrecht zijn wij in nog veel meer gemeenten actief waar je dus ook een gratis laadpaal in jouw buurt kan aanvragen. Kijk op onze website of jouw gemeente er ook tussen staat.

Deel dit artikel